Värbamistarkvara uuendused – märts 2022

Meil on hea meel tuua teieni Recruri uued funktsionaalsused.

Kinnitusring, ehk organisatsioonisisene konkursi või värbamistaotluse kinnitamine

Digitaliseerime järjekordse osa värbamisprotsessist! Recruris on nüüd võimalik digitaalselt läbi viia konkursi sisendi või värbamistaotluse kinnitamine erinevate osapoolte poolt.

Näiteks: juhilt saadud sisendi põhjal valmistab värbaja ette vajalikud materjalid ja saadab konkursi koos värbamistaotlusega juhile või juhtide grupile digitaalse kinnituse saamiseks – ehk saadab kinnitusringile. See funktsionaalsus võimaldab hoida värbamisega seotud tegevused ühes keskkonnas, saada vajalikud kinnitused ametikoha värbamiseks, säästa aega erinevate süsteemide vahel navigeerimiselt ja loobuda paberkandjate või e-maili vahendusel kinnitamisest.


Konkursi faasid värbamisprojektide paremaks haldamiseks

Konkursi faase, nagu ka kandidaadi faase, on võimalik ettevõttel/organisatsiooni vajadustele vastavalt sisestada “Seadete” alt. Konkursi vaatest on võimalik konkursile lisada nn. konkursi faas, nagu näiteks “Valik” ja “Hindamine”.
Uus funktsionaalsus võimaldab ka konkursse nimekirjast kiiresti faaside järgi välja filtreerida, et saada detailsemat ülevaadet konkursside seisust.

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.