Videotutvustus väärtustab nii värbaja, kui ka kandidaadi aega!

Video on tänases värbamismaailmas järjest olulisem suhtlusvahend. Seniseks peamiseks praktikaks on vahetu videointervjuu, mis asendab värbamise algfaasis edukalt kohtumist. Aja säästmise vaates on siit võimalik teha samm edasi – alustada lühikesest videotutvustusest, mille põhjal saab värbaja teha kiire otsuse kandidaadi sobivuse ja protsessiga edasi mineku osas. Videotutvustus on olemuselt asünkroonne ja see annab kandidaadile võimaluse video salvestamiseks talle sobival ajal, samuti täiendavaks katsetamiseks ja lõpptulemuse parandamiseks. Värbajal on samuti võimalik tutvustust sobival ajal vaadata ja jagada seda vajadusel oma meeskonnaga. Sobivate kandidaatidega saab edasi minna videointervjuudega, säästes nendele kuluvat aega mõlema osapoole jaoks.

Recruris on nüüd videotutvustuste salvestamise funktsionaalsus, mis võimaldab muu hulgas järgmist:

  • Saata kandidaadile unikaalne kandideerimise link, millelt kandidaat saab kiiresti ja mugavalt luua videotutvustuse ja saata see värbajale.
  • Värbaja saab video saabumise kohta teavituse, mille alusel saab ta kandidaadi profiililt videotutvustust vaadata.

Kui teil on soov Recruris videotutvustusi kasutada, palun andke sellest meile teada aadressil support@recrur.com

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.