TalTech praktikaportaal on aidanud 3 kuuga vahendada 74 töökohta

Recrur koostöös TalTechi majandusteaduskonnaga lansseeris veebruaris unikaalse praktikavahenduskeskkonna, mis on järjekordne verstapost e-Eesti lahendustes ning mille eeliseks on kasutajamugavus ning automatiseeritus.

Uus praktikaportaal viib kokku ettevõtjad ja tudengid ning aitab hallata digitaalseid kanaleid pidi kogu suhtlust, alates töökuulutuste üles laadimistest, kandideerimistest ning lõpetades värbamiste ja tagasisidestamisega.

Mida on tööandjad uue portaali puhul enim hinnanud?

  • Kuulutuse sisestamine on lihtne ja kiire.
  • Kandidaatide haldamine, oma talendibaasi moodustamine ning kiire tagasiside andmine on kõik mugavalt ühes keskkonnas.
  • Andmeid saab lihtsalt analüüsida ja statistikaks vormida.
  • Kogu värbamisprotsess on läbipaistev ja detailne ülevaade on nii tööandjal, ülikoolil kui ka üliõpilasel.
  • Keskkond on täna spetsialiseerunud majandusteaduskonna üliõpilastele, mis lihtsustab sihtrühma segmenteerimist.

„Loodud platvorm on eriline ja unikaalne rakendus Eestis, mis loob selge ja läbipaistva silla tudengite ja tööandjate vahel. Meil on ülimalt hea meel tõdeda, et portaal on osutunud väga populaarseks ning esimese 3 kuuga on liitunud juba 49 ettevõtet ning tudengitele on välja pakutud 74 erinevat praktika võimalust ja töökohta,” rääkis praktikaportaali projektijuht Laura Lõhmus TalTechi majandusteaduskonnast.

Siinkohal vaid mõned näited ettevõtetest, kes tudengeid praktikale on kutsunud:

  • Swedbank AS
  • Ernst & Young Baltic AS
  • ABB AS
  • Tele2 AS
  • Eesti Pank
  • KPMG Baltics OÜ
  • Eesti Energia AS
  • UpSteam
  • Finnair Business Services OÜ
  • Elisa Eesti AS

Eesti Energia töötajakogemuse direktor, Tiina Drui, on praktikaportaali kasutajakogemust kirjeldanud selliselt:

„Olen väga rahul TalTechi uue praktikaportaaliga, kuna see on ääretult lihtne ja kasutajamugav nii tööandjale kui ka tudengile. Töökuulutuste lisamine käib kiirelt ning Eesti Energiale oli portaal suureks abiks tänavuste praktikantide leidmisel. Aitäh Recrurile ja TalTechile, et võtsite ette värbamisprojekti, mis on suunatud just meie noortele talentidele.“

SUUR-SUUR aitäh kõikidele Eesti ettevõtetele, kes te olete andnud tudengitele võimaluse oma esimesi samme karjääriredelil katsetada. Kes aga veel soovib portaaliga liituda, siis kunagi pole hilja.

Recrur - Praktikalaat Karinaga

Selleks, et leida ettevõttesse sobilikke kandidaate, tuleb astuda vaid 3 lihtsat sammu:

  • Samm nr 1 – tööandja sisestab portaali (https://sbg.career.taltech.ee/) vajaliku töökuulutuse. Sealjuures annab portaal valida, kas töökuulutust soovitakse lisada pildina või tekstina.
  • Samm nr 2 – lisatud töökuulutus läheb TalTechi administraatorile kinnitamiseks, kas see sobib majandusteaduskonna tudengitele. Sobivuse korral avaldab TalTech administraator töökuulutuse.
  • Samm nr 3 – peale töökuulutuse kinnitamist, saab praktika pakkuja endale Recrur süsteemi kasutaja konto. Info selle kohta tuleb tööpakkuja e-posti aadressile.

Ja siit alates saabki värbamisprotsess alguse. Tööandja näeb kõiki kandideerijaid, saab nendega otse suhestuda, küsida lisaküsimusi, CV-d või mõnda muud neid huvitavat infot, moodustada oma andmebaase, anda kandidaatidele personaalset tagasisidet või kutsuda töövestlusele.

Portaal võimaldab tööandjatel hõlpsasti värvata noori talente ärijuhtimises, majandusanalüüsis, turunduses, riigi- ja õigusteadustes ning väga paljudes teistes valdkondades. Käesoleval hetkel on praktikaportaali kasutajateks tööandjad ning TalTechi majandusteaduskonna tudengid, kuid tulevikus plaanitakse portaali laiendada ka teistele tehnikaülikooli tudengitele.

Kellel on huvi praktikantide või suveks lisatööjõu järele, siis tutvuge platvormiga aadressil: https://sbg.career.taltech.ee/ või pöörduge abi saamiseks meie poole.

Aitäh veelkord kõikidele toredatele Eesti ettevõtetele, kes tudengitele praktika võimalusi on pakkunud ja tuult tiibadesse meie noortele talentidele!

Marit Alaväli

Recrur looja ja tegevjuht

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.