Hommikuseminar: Elevant kontoris – koolitus ei paranda äritulemust

Kriisiajal hakatakse esimesena vähendama koolituseelarvet – kulusid on ju vaja kokku hoida. Mida peaks aga ettevõte tegema, et inimeste arendamine ei oleks kulu vaid üks tulusamaid investeeringuid? Nii heal kui halval ajal.

Liitu interaktiivses Coursy.io workshopis asutaja ja tegevjuhi Agu Remmelga ja andragoogi haridusega Coursy.io äriarendusjuhi Marko Venega.

Esinejad:
Agu Remmelg, Coursy.io asutaja ja tegevjuht
Marko Vene, Coursy.io äriarendusjuht

Seminari teema: Elevant kontoris – koolitus ei paranda äritulemust. Kuidas seda muuta?

Miks osaleda?

  1. Räägime hommikuseminaril probleemist. Kui kriisiajal hakatakse esimesena vähendama koolituseelarvet, siis pole juhtide arvates koolitamisel mõtet. Seda on näidanud ka rahvusvahelised uuringud, kus 50% juhtidest arvab, et koolitusinimesed võiks vallandada ja tegeleda hoopis äriliselt oluliste teemadega.Töötajate kulud on märkimisväärne osa ettevõtete kulubaasist ja me konkureerime ikka sellega, kui head ja väljaõppinud inimesed meil on.
  2. Räägime probleemi põhjustest ja otsime lahendusi. Seminaril arutame koos mis on probleemi põhjuseks ja mida peaks tegema, et inimeste koolitamine ei oleks tarbetu kulu vaid üks tulusamaid investeeringuid?
  3. Iga seminaril osaleja saab hinnata olukorda oma ettevõttes, võrrelda seda teistega ja võtta kaasa vähemalt 3 head ideed, kuidas mõttetud koolitused muuta ärilist tulemust andvaks õppimiseks.

Kes on koolitajad?

Agu Remmelg on karjääri jooksul saavutanud muljetavaldavad tulemused, töötades rahvusvahelistes C-taseme rollides, samuti avaliku, erasektori, mittetulundussektori ja iduettevõtete vallas. Oma töö kõrvalt on ta üle 16 aasta pühendunud juhtimiskoolitustele, rikastades näiteks nii Coca-Cola, Tallinna Linnavalitsuse kui ka Haridusministeeriumi juhtkonna teadmisi. Praegu arendab ta aktiivselt haridustehnoloogia valdkonda, olles Coursy.io asutaja ja tegevjuht.

Marko Vene omab andragoogika magistrikraadi (Cum Laude) ning tema põhjalikud teadmised õpitehnoloogiast on kujundanud teda kui koolitusjuhti, kellel on rohkem kui 7-aastane praktiline töökogemus. Tema teadmised täiskasvanuõppe vallas on viinud ta Eesti tippspetsialistide hulka selles valdkonnas.

Registreeru kohe siin

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.