Recrur värbamistarkvara ühildub nüüd sinu kalendriga!

Teie soov on meie seadus! 🙂 Alates maist on võimalik Recrurist saata kandidaatidele kutse kalendrisse ning leppida kokku aeg intervjuuks. Uus täiend on suureks abiks kiirendamaks ühte ajakulukaimat protsessi värbamisel ning muudab selle mugavamaks nii värbajale kui ka kandidaadile.

Uusimas täienduses on nüüd võimalik Recruri kaudu saata kokku lepitud kohtumisteks osalejatele kalendrikutseid, et kummagil osapoolel oleks kokku lepitud ajagraafik kenasti ka kalendrisse märgitud.

Oleme ju kõik olnud olukorras, kui telefoni teel saab kohtumine kokku lepitud ja hiljem piinlikkusega avastad, et üldse ei mäleta, mis see täpne kellaaeg siis oli. Nüüd selliseid viperusi enam juhtuda ei saa, sest Recruri tarkvara aitab kohtumised kalendrisse salvestada ja seda kõigi osapooltega jagada.

Kuidas see siis meie süsteemis toimub? Siit lihtne kirjeldus:

  • Luues Recruris uus kohtumine (event) on võimalik valida, kas soovid saata osalistele ka kalendrikutseid.
  • Selleks on vaikimisi tehtud valik “Saada kõikidele osalistele e-posti teel kalendrikutsed” – kui kohtumine on salvestatud, saavad kõik osalised endale meili teel kalendrikutsed. Kui kutseid ei soovi saata, siis tuleb see linnuke enne salvestamist eemaldada.
  • Kui teha hiljem kohtumise infos muudatusi ning jätta valik endiselt aktiivseks, saavad osalised e-kirja teavitusi ka muudatuste kohta. Samuti tuleb teade, kui kohtumine kustutatakse. Elus võib ju kõike ette tulla!

Me loodame, et kalendrikutsete saatmise võimalus lihtsustab tunduvalt teie tööd ning aitab meeles pidada kõik kohtumised, mis on eelnevalt kokku lepitud.

Mõnusat kasutamist!

Ja nagu ikka, kui teil on uusi soove või mõtted, milles meie arendusmeeskonda proovile panna, andke aga julgelt teada!

Recrur arendustiim

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.