Parima kandidaadikogemuse loomise e-raamat

Alustuseks SUUR aitäh teile kõigile, kes te meile jätkuvalt oma soove edastate, missugused teemad on teil päevakorral ja kus me Recruri meeskonnaga teid aidata saame.

Hetkel on üheks muutunud tööjõuturu teemaks kujunenud – uudse kandidaaditeekonna kaardistus ja kuidas disainida tulevikuks parim kogemus.

Seoses sellega kaasasime disainmõtlemise spetsialisti ja juhtimiscoachi, Reelika Ein abi ning viisime läbi järjekordse Recrur praktilise värbamiswebinari, mis keskenduski teemadele nagu – kuidas disainmõtlemist värbamises kasutada, kuidas panna ennast kandidaadi “kingadesse” ning kuidas värbamistarkvara abil kandidaadikogemust automatiseerida.

Teie huvist antud teema vastu ja positiivsest tagasisidest lähtuvalt, panime kokku TASUTA e-raamatu parima kandidaadikogemuse loomiseks.

Siit materjalist leiad vastused küsimustele:

  • Mis on peamised väljakutsed kandidaadikogemuse kujundamisel?
  • Kuidas läbi disainmõtlemise luua ootuseid ületav kandidaadikogemus, mis seob kandidaadid ettevõttega isegi siis, kui kohe pole tööd pakkuda?
  • Kuidas kasutada storyboardi, et mõista kandidaadi teekonda?
  • Kuidas aitab värbamistarkvara kandidaadikogemust automatiseerida?

Sisesta oma e-mailiaadress, vajuta nupule ja pdf-dokument saadetakse sulle automaatselt.

Ühtlasi liitud ka meie postitusnimekirjaga – hoiame Sind kursis uute sündmustega Eesti värbamismaastikul ja jagame kasulikke nõuandeid. Postitusnimekirjast on alati võimalik lahkuda.

    Positiivseid kandidaadikogemusi kõigile!

    Sinu Recrur

    Tarkvara ja teenuste info

    Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

    Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

    Soovid proovida?

    Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

    Kasutajatugi

    image/svg+xmlGDPR

    Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.