Personali-assistendist digitaalse värbamise eestvedajaks

Maritit võib julgelt nimetada digitaalse värbamise teejuhiks Eestis. Ta omab TalTechi magistrikraadi personalijuhtimises ning pikaajalist kogemust personali valdkonnast.

Oma karjääriteed alustas Marit kõige alumiselt astmelt ehk assistendi rollist, kus puutus kokku erinevate ettevõttega seotud teemadega. Kuid õige pea mõistis, et personali teemad on need, mis tal silmad särama ja vere vemmeldama panid. Kõik inimestega seonduv, köitis tema meeli ning erinevatel ametikohtadel on ta saanud töötajaskonnaga seonduvalt rakendada ja katsetada kõiksugu originaalseid mõtteid. Oma pika karjääri jooksul on Marit töötanud nii avalikus kui ka erasektoris, mõistes seeläbi suurepäraselt personalitööga seotud väljakutseid.

Inspireerituna oma senistest värbamiskogemustest ja et muuta värbamine tulemuslikumaks ja läbipaistvamaks, asutas Marit 2016 aastal ettevõtte Recrur, mis pakub personalijuhtidele digitaalset värbamistarkvara.

Recruri visioon on olla digitaalse värbamise eestvedajaks ning tagada:

  • Kandidaadile läbipaistvuse
  • Värbajale efektiivsuse
  • Juhile ülevaatlikuse

Mariti sõnul tekkis idee hakata looma värbamistarkvara enda ettevõtte vajadustest 2016 a. alguses. Firmas oli mahukas värbamiste periood ja sellega seoses kandidaatide CVde hoidmine ja töötlemine ebamugav, sest puudus ühtne tööriist, kus infot hallata.

“Hoidsime andmeid Excelis, kaustades, siseveebis, emailides ja juhtide mõtetes. Peamine probleem aga tekkis sellest, kui mõni kandidaat kandideeris või leidsime sihtotsingu kaudu, polnud meil kiiresti võimalik tuvastada, kas oleme selle inimesega juba eelnevalt suhelnud ja mis seis temaga eelmistel kordadel jäi. Nii mõnelgi korral astusime seetõttu ämbrisse.”

Kui ettevõte oli endale selgeks teinud, et sellisest tarkvarast oleks palju kasu, hakati uurima ka teiste personalijuhtide/värbajate käest, mida nad kasutavad ja tutvustama ideed luua ühtne digitaalne värbamistarkvara. Recruri soov oli ehitada digitaalne tööriist, mis oleks läbimõeldud ja loodud põhinedes reaalsel värbamiskogemusel. Maritil on oma kindel missioon siin elus, mis on kujunenud ka Recruri missiooniks:

“Muuta värbamine läbipaistvaks ja tulemuslikuks, et maailmas oleks vähem kibestunud inimesi!”

Marit ei hoia oma teadmisi teps mitte ainult endale ja seetõttu peab tudengitele ülikoolides loenguid, on mentoriks Reiting koolituskeskuses ning arendas hiljuti koostöös TalTechi majandusteaduskonnaga Eestis unikaalse praktikantide värbamisplatvormi, millest saab lähemalt lugeda siit blogist >>

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.