Recrur ja TalTechi koostöös valmis uus praktikantide värbamisplatvorm

Aasta 2019 teisel poolel avanes Recrur meeskonnal võimalus üliõpilaste ja värbajate vahelise dünaamika parandamiseks. Paljude tudengite jaoks on alati olnud suureks väljakutseks leida erialane töö peale ülikooli lõpetamist, samal ajal on värbajad tööturu sunnil üha enam olukorras, kus nad peavad värbama tudengeid. Esmapilgul ei paista siin suurt murekohta olevat, aga tegemist on väga kaootilise ja aeganõudva protsessiga kõikidele osapooltele, kuna puuduvad kindlad mängureeglid. Senine protsess on ette näinud, et TalTechi meeskond individuaalselt organiseerib üliõpilaste ja tööandjate vahelist suhtlust, aga kahjuks ei ole selline töötegemise mudel jätkusuutlik. Seetõttu otsustas TalTech, et on aeg asju digitaliseerida, lihtsustada ning anda tervele protsessile ka läbipaistvus.

Õnneks on meil Recruris varajasemad kogemused erinevate digitaalsete värbamislahenduste loomisega ning tegemist on ka meile väga südamelähedase teemaga. Kindlasti oli üheks olulisemaks pidepunktiks, et kogu lahendus peab olema väga kasutajasõbralik mõlemale osapoolele. Nii saigi meie ülesandeks, muuta TalTechi värbamisportaal kõige mugavamaks tudengite värbamislahenduseks kogu Eestis. Väljatöötatud lahenduse laiem eesmärk on luua kõrghariduse omandamisele juurde lisandväärtust ning muuta tööturule sisenemine tudengite jaoks võimalikult sujuvaks ning efektiivseks. Ettevõtete jaoks tagab see personaalse võimaluse endale minimaalse ressursikuluga sobiva kvalifikatsiooni ja haridusega töötaja või praktikandi leidmiseks.

Funktsionaalselt on asi lihtne. Ettevõtjad saavad laadida üles töökuulutused ning hiljem kandidaate valida, sorteerida ning intervjuule kutsuda ja automatiseeritult tagasisidet anda. TalTech meeskonnal on võimalik jälgida platvormi kasutust ning märkida vastavad tööpakkumised praktikaks sobilikuks. Üliõpilastele on aga asi veelgi lihtsam. Logides sisse ülikooli poolt pakutava kasutajatunnusega, saavad nad vaadata erinevaid pakkumisi ning valida ise, kuhu kandideerida.

Recrur x TalTech portaal tudengi poolt vaadatuna

Meil on ääretult hea meel, et antud digilahendus on ettevõtete ja tudengite poolt väga hästi vastu võetud ning tänu oma uudsusele on loodud portaal saanud kajastust ja lisatähelepanu nii Äripäeva, Postimehe, digi.geeniuse kui Eesti Ekspressi artiklite näol.

Kellel huvi praktikantide või suveks lisatööjõu järele, siis tutvuge platvormiga aadressil: sbg.career.taltech.ee või pöörduge abi saamiseks meie poole – info@recrur.com

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.