Uus karjäärilehe moodul!

Meil on väga hea meel teada anda, et Recrur-i tublid arendajad on valmis saanud uue funktsionaalsuse – KARJÄÄRILEHE mooduli.

Nüüd on võimalus igal ettevõttel luua oma väärtusi edasi andev karjäärileht, mis kõnetab vajalikke kandidaate, toob välja ettevõtte eripärad ja on ühendatud Recrur värbamistarkvaraga.

Et uut funkstionaalsust ise testida, ei ole vaja teha muud, kui luua Recrur konto ja hakata aga proovima. Kellel konto juba olemas, saab kohe asja kallale asuda.

Meie viimasel värbamiswebinari tegime ka väikese demo, kui lihtsalt Recrur karjäärilehe moodul töötab. Kellel polnud aega live-is seda kuulata, saab tutvustust järelvaadata SIIT.

Nagu ka tutvustavast videost on näha, siis unistuste karjäärilehe loomiseks ei ole üldse vaja ülemäära aega kulutada. Kui sul on eelnevalt karjäärilehe sisu läbi mõeldud, pildid või videod valmis vaadatud või tehtud, siis on väga kiirelt võimalik kogu see info üles laadida ja karjäärileht ongi valmis.

Karjäärilehe funktsionaalsuse kasutamisel on oluline läbida järgnevad sammud:

  1. Vali KARJÄÄR – SEADED
    • Siin vaates seadistad ära oma karjäärilehe veebiaadressi, lisad sotsiaalmeedias kasutatava kirjelduse ja lisad pildi, mida soovid sotsiaalmeedias jagamisel kasutada. Lõpus kindlasti salvesta kõik info!
  2. Vali KARJÄÄRILEHT – TUTVUSTUS
    • Selles osas saad kujundada:
      • esilehe pildi ja lisada ettevõtte logo
      • luua ettevõtte lühitutvustuse või tutvustava loo, mis on sinu ettevõtte peamised väärtused ja mis on põhjused, miks peaks teie tiimiga liituma
      • lisada tsitaate kolleegidelt ja miks mitte ettevõtte tegevjuhilt
      • töökuulutuste rubriiki ilmuvad kõik aktiivsed töökuulutused. Kasutades Recrur tarkvara, lisatakse kõik kuulutused siia automaatselt.
      • kindlasti salvesta kogu eelnev info!
  3. EELVAADE
    • Kui oled tutvustuses kõik väljad täitnud, saad eelvaates kogu info üle kontrollida ja näha ka loodud karjäärilehte ning selle visuaalsust. Kui sulle miskit ei meeldi või soovid muuta, siis saad alati tagasi liikuda ja tekste/pilte muuta, nii nagu sina soovid.
  4. Kui karjäärilehe moodul on täidetud ja sa oled tulemusega rahul, siis ära unusta ka selle kohta infot jagada. SOTSIAALMEEDIAS jagamine on läbi Recrur-i imelihtne:
    • kopeeri karjäärilehe URL oma sotsiaalmeedia postitusse ja loo postitus

Kõigest 4 lihtsat sammu ja sa eristud oma konkurentidest ägeda ja atraktiivse karjäärilehega! Ja mis kõige parem, sa ei pea maksma suuri summasid ega kulutama aega agentuuridele ning sa saad mugavalt kogu infot ise muuta ja vahetada.

Kui vajad inspiratsiooni, mis infot tavaliselt kandidaadid karjäärilehtedelt ostivad, siis sellest blogiartiklist ja e-raamatus on kogu kandidaadivaadet puudutav kõik kenasti kokku pandud. Loe ja inspireeru!

Mis siis muud, kui broneeri juba täna oma kalendris tunnike ajavaru ning loo oma unistuste karjäärileht. Nii lihtne ja kiire kogu see protsess ongi!

NB! Kui sul on karjäärileht valmis, jaga meiega ka oma kogemust. Ikka selleks, et oma teenust edasi arendada ja uusi vajalikke funktsionaalsuseid Recruri lisada.

Üllatame üheskoos kõiki Eesti kandidaate ägedate ja isikupäraste karjäärilehtedega!

Sinu Recrur

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.