Uued võimalused kandidaatide hindamisel

Tänases turusituatsioonis, kus konkursse ja kandideerimisi on üha rohkem, muutub kandidaatide hindamine ehk pingerea moodustamine üha olulisemaks. Nii olemegi oma tootearenduse tiimi fookuse suunanud kandidaadi hindamise, analüüsimise ja rankimise funktsionaalsuste tuunimisele ja uuendamisele.

Uute võimalustena on nüüdsest võimalik:

1) Iga konkursi all luua kandidaatidest pingerida ning neid ka rankingu alusel sorteerida.

Pingerida on konkursipõhine ja selle loomiseks saab kandidaadile panna hinnangu 1st 10ni. Lisatud on ka funktsionaalsus, kus mitmele kandidaadile saab lisada samaväärse hinnangu. Kui näiteks ühe konkursi raames on mitu lemmikut kandidaati, kes on teie hinnangul võrdselt head, saab neile mõlemale panna hinnangu TOP “1”. Vaata näidet allpool:

2) Uuendustekuuri on läbinud ka töökuulutuste osa. Näiteks läbi Recruri CV Keskusesse töökuulutusi luues on nüüd võimalik lisada kuulutuse juurde:

  • Video link (Youtube või Vimeo)
  • Kodukontoris töötamise võimaluse info
  • Tööintervjuu toimumise info

3) Recrur töökuulutustel ei ole enam ettevõtte logod vaikimisi ümmarguseks lõigatud. Logod on sellise kujuga, millisel kujul pildifail üles on laetud.

NB! Enne selle uuenduse jõustumist loodud töökuulutustel on pildid endiselt vaikimisi ümmargused, kuid neid on võimalik soovi korral käsitsi üle kirjutada.

Loodame, et uuendatud funktsionaalsused aitavad teil paljude konkursside seast leida endale sobilikud kandidaadid ning läbi positiivse kandidaadikogemuse värvata ettevõttesse parimad talendid!

Mõnusat kasutamist!

Recrur arendustiim

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.