Recrur mobiiliäpp on tulemas!

Me üritame üldiselt olla väga ettevaatlikud erinevate arenduste liiga vara välja kuulutamisega, sest tootearenduses on alati väike oht, et midagi ootamatut tuleb vahele, mis võib põhjustada projekti edasi lükkumise või isegi katkestamise. Õnneks oleme oma äppi arendusega jõudnud sellisesse punkti, kus me juba poleerime pisidetaile ning võime selle üsna peatselt välja lasta. Recrur äpp saab olema esialgu saadav Androidi telefonidel ja hiljem ka Apple telefonil.

Mida teeb Recrur mobiiliäpp?

Recruri äpp on loodud olema toetavaks kaaslaseks Recruri kasutajatele. Ta lubab sul sorteerida oma eksisteerivaid kandidaate konkursside all, kandidaate kommenteerida ja neid faasidesse jaotada. Recruri mobiiliäppi eesmärk on hoida kokku sinu aega, reageerida vajalikele küsimustele jooksvalt ja operatiivselt. Kas või keset koosolekut!

Meie disainer, Rasmus, uuris põhjalikult seniseid kasutajakogemusi, millest lähtuvalt valmis mugav ja loogiline äpi ülesehitus, puhas väljanägemine ja mis eriti tähtis – kõik vajalikud toimetamised saab nüüdsest mugavalt ühe käega ära teha. Tegu ei ole pelgalt mobiilivaatega kodulehest, vaid eraldi hoolega disainitud elamusega, mida saab rakendada ainult telefonis ja mis tuleb eraldi alla laadida. Sisse saab logida oma eksisteeriva Recrur kasutajaga ja ei vaja edasi rohkem mingit ülesseadistamist.

Huvi korral soovitame hoida pilku peal hoida meie uudistel ja blogil, kus teavitame kindlasti, kui äpp on valmis ja allalaetav. Praeguste plaanide järgi on Recruri mobiilirakendus Androidile kättesaadav juba veebruaris ning see saab olema TASUTA kõigile Recrur kasutajatele.

Kas olete põnevil? Meie igatahes küll pakatame põnevusest!

Jälgige meie uudiseid ja põnevate uute kohtumisteni!

Recrur tiim

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.