Recrur pani vaktsineerimisele “õla alla”

Aitame hoida elu avatuna – tule vabatahtlikuks! Vabatahtlikuna saad olla abiks mobiilsetes vaktsineerimiskeskustes üle Eesti. Sinu ülesandeks on vastata inimeste küsimustele, kutsuda neid vaktsineerima, hoida korda järjekorras ja vaktsineerimisjärgsel jälgimisalal ning teha kõike muud mis vaja, et meditsiinipersonal saaks keskenduda vaktsineerimisele. Hea tiim ja uued tuttavad on garanteeritud!
Registreeri end vabatahtlikuks siin: https://career.recrur.com/covid-vabatahtlikud

Recrur värbamistarkvara sobib suurepäraselt ka suurürituste ja kampaaniate personali efektiivsemaks haldamiseks. “Pane õlg alla” on siin heaks näiteks.

Millist tuge Recrur kampaania läbiviijatele pakub:

  • Mugav registreerimine ja andmebaasi loomine abivalmis inimestest, kellega saab ka tulevikus kampaaniate raames ühendust võtta.
  • Suur ajaline kokkuhoid kontaktandmete haldamisel.
  • Selge ülevaade, kas tugimeeskond konkreetsele vaktsineerimisele on komplekteeritud.
  • Ajaline kokkuhoid vabatahtlikega suhtlemisel ja suhtluse ajaloo säilitamine.

Meil on alati hea meel, kui leiame oma tarkvarale rakendusi ka väljaspool traditsioonilist personaliotsingu valdkonda. Recruri tarkvara on selleks piisavalt paindlik ja vajadusel saame seda veel täiendavalt kohandada. Seega, kui korraldad regulaarselt üritusi ja kampaaniaid või haldad suuremat personali hooajapõhiselt, võta meiega kindlasti ühendust. Arutame koos, kuidas seda veel paremini teha.

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.