Virtuaalne töötuba värbajale:
Tagasiside viib edasi!

Tagasiside andmine ja saamine on oluline nii kandidaatidele kui tööandjatele. Ühelt poolt on see väärtuslik sisend, mis peaks aitama kandidaatidel liikuda teadlikumalt edasi sobivaimate väljakutsete suunal, teisalt on tegemist tööandja sõnumiga, mis peegeldab ka tööandja väärtusi, kujundades seeläbi tööandja mainet. Tundub lihtne, kuid ometigi eksime sel teel päris tihti. Mis saab personaliotsingu raames tagasiside andmisel takistuseks ning mida teha, et sisukas tagasiside kandidaatidele andmata ei jääks. See on teema, millest räägime ja jagame praktilisi nõuandeid juba 27. mail kell 10.00-12.15 toimuvas Recrur’i virtuaalses töötoas. Töötuba toimub Recrur’i ja Psience OÜ koostööna.

  • Tervitus Recrur’i ja Psience’i poolt
  • Tagasiside andmine personaliotsingu protsessis
    Kas ja kuivõrd erineb see klassikalisest tagasiside andmise mudelist?
  • Muutunud keskkond meie ümber
    Kas ja milliseid nõudmisi seab tagasiside andmisele muutunud keskkond meie ümber?
  • Arutelu erinevalt antud tagasisidenäidete varal
    Tunnetame, kuidas mõjub erinevalt antud tagasiside ning leiame viise, kuidas muuta tagasiside andmine väärtust loovaks.
  • Edasiviiva tagasiside kuldreeglid
    Vaatame, kuidas ja mil viisil peaks tagasisidet andma nii, et see oleks personaliotsingu protsessis kõnekas. Räägime muuhulgas ka värbaja rollist tagasiside andmisel ning tagasiside läbipaistvusest.
  • Tehnilised vahendid ja edasiviiv tagasiside
    Räägime, kuidas saaksid tehnilised vahendid toetada tagasiside andmise protsessi.
  • Küsimused ja lõpetamine

Virtuaalse töötoa viivad läbi:

Anne-Mari Ernesaks
Psience

Anne-Mari omab personalijuhtimise tausta nii avalikust sektorist kui erasektorist. Samuti töötab ta täna karjäärinõustaja ja psühholoogina, nähes tööandja vaate kõrval ka kandidaatide pilku.

Maarja Dahl
Psience

Maarja on aidanud erinevatel organisatsioonidel korraldada kommunikatsiooni ning kujundada tööandja brändi. Praegu on ta värbaja positsioonis, samas omab väärtuslikku kogemustepagasit kandideerija rollist.

Marit Alaväli
Recrur

Maritit võib nimetada digitaalse värbamise eestvedajaks Eestis. Marit omab pikaaegset kogemust personali valdkonnast nii avalikust kui erasektorist ja mõistab suurepäraselt personalitööga seotud väljakutseid.

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.