Recrur värbamistarkvara ühildub nüüd MeetFrank värbamisäpiga!

Hoidke nüüd toolidest kinni – siin on midagi, mille väljahõikamist oleme oodanud juba päris pikalt.
Oleme alustanud koostööd värbamisäpp MeetFrank’iga! Uue integratsiooni abil saame oma praegustele ja tulevastele klientidele pakkuda kõige laialdasemat valikut värbamiskanalitest, mis ühilduvad otse Recrur’i värbamistarkvaraga.

Miks see koostöö on nii oluline?

Kes tänasel päeval edukalt värvata tahab, peab jälgima, millistes kanalites tema otsitavad kandidaadid liiguvad. MeetFrank on üks selliseid kanaleid, mis kogub aina enam populaarsust nii Baltikumis kui ka eksootilisematel turgudel nagu näiteks Pakistan. MeetFranki abil on võimalik edukalt jõuda erinevate valdkondade spetsialistideni – alates arendajatest, lõpetades digiturundajate ja müügijuhtidega.

Meie jaoks on oluline pakkuda oma klientidele mugavat ühenduvust kõikide peamiste värbamiskanalitega, et muuta värbamine tulemuslikuks ja läbipaistvaks. Tänu integratsioonile MeetFrank’iga on nüüd kõikidel Recrur’i kasutajatel võimalik jõuda parimate kandidaatideni MeetFrank’i vahendusel ja seejärel viia värbamisprotsess läbi Recrur’i värbamistarkvaras.

Kui Sul pole veel MeetFrank’is tööandajana kasutajat

Kõikidele Recrur’i klientidele on 3 esimest kuud MeetFrank’i teenuse kasutamist 30% tavahinnast soodsam, kasutades märksõna “Recrur”.

Rohkem infot: https://meetfrank.com/business/pricing/

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.