Recrur värbamistarkvara uuendused 27.03.2020

Alustuseks aitäh kõikidele meie klientidele jooksvate ideede ja tagasiside eest. Meie arendusmeeskond koostöös tootejuhi, Triinuga, on antud info baasil Recrur värbamistarkvara taas uuendanud ja paremaks tuuninud.

Värskenduskuuri läbisid järgnevad funktsioonid:

1. Nüüdsest on võimalik igal ettevõttel brändida enda soovide järgi pilt, mis kuvatakse kandidaadile viimase sõnumina pärast kandideerimist (vt näidist ülal). Selleks tuleb minna “Seaded” – “Konkursi seaded” – “Kandideerimisvorm” ja lisada sealt endale sobiv pilt. Ettevõtte bränding on oluline element kogu kandideerimisprotsessis ning lõppvoorus esitatav visuaal koos sõnumiga on lihtne viis parima kandideerimiskogemuse saavutamiseks.

2. Mitmete klientide vajadustele vastu tulles, saab nüüd kandidaadi dokumentide hulka lisada ka .asice formaadis dokumente.

3. Uuendasime andmebaasi funktsionaalsust ning selle tulemusena saab nüüdsest kandidaatide andmebaasist mitu kandidaati korraga ühele konkursile lisada. Lisaks saab konkursse sorteerida algus- või lisamiskuupäeva järgi.

Aitäh veelkord kõigile kaasa mõtlemast! Teie ideed ja tagasiside on suur panus Recuri kasutajakogemuse parendamiseks.

Olgem terved ja hoitud!
Teie Recrur meeskond

Tarkvara ja teenuste info

Mul on hea meel tutvustada Sulle Recrur’i poolt pakutavaid võimalusi teie organisatsiooni värbamise lihtsustamiseks ja järgmisele tasemele viimiseks.

Palun võta minuga ühendust, arutame ja leiame just teile parima lahenduse.

Soovid proovida?

Loo tasuta konto ja proovi ise. Ei võta rohkem kui mõni minut.

Kasutajatugi

image/svg+xmlGDPR

Kogu info Recruris on talletatud vastavalt GDPR andmekaitse seadustele ning sind teavitatakse aegsasti andmete aegumisest.